Compoline

Rhythm en joy
Horjus

Rhythm & Joyspan>

Vlot en voordelig kasten componeren met Compoline. Met Compoline kunt u zelf de ideale kast componeren. Voor uw bedrijf of voor uw klanten. En zo hoort het ook. Immers: elk leven vraagt om z’n eigen ritme. Het ritme van Compoline.

Van Tokio tot London

Londen, place to be waar het levensritme gelijk loopt met de “paukenslagen” van de Big Ben. Waar ‘t moderne leven doorspekt is met eeuwenoude tradities. Of Tokyo, hoofdstad van het land van de rijzende zon waar een hectisch levensritme wordt afgewisseld met het sobere en stille van Zen. Compoline biedt u letterlijk en figuurlijk keuze van Londen tot Tokyo. Via een logisch en eenvoudig concept componeert u een kast die is afgestemd op het levensritme en -patroon van de gebruiker. Van sober Zen tot Jolly Good. De keuze is aan u. Da’s Rhythm & Joy van Compoline.

“Een simpel ontwerp is niet altijd goed, maar een goed ontwerp is wel vaak simpel”

Compoline is exclusief ontworpen door interieurarchitect en ontwerper Benny Efdé.

Lees verder »

Laat horen wat u wilt

Laat horen wat u wilt

Laat zien wie u bent. Laat weten waar u voor staat. Met Compoline componeert ieder z’n eigen ritme. In kleur. In vorm. In materiaal. In sterkte... Compoline geeft u alle ruimte om het leven de door u gewenste verdieping te geven.

Een Compoline kast is niet slechts vorm, maar ook inhoud. De eerste stap in het vormgeven van een unieke kast begint dan ook met een inventarisatie van wensen. Waar komt de kast te staan? Wie gaat of wie gaan hem gebruiken?

Met ‘t antwoord op die vragen maak je snelle, maar doeltreffende slagen. Typisch Compoline.

Bepaal uw ritme in eenvoudige stappen

»

Bekijk de brochure

De wens als maat

De wens als maat

Tikke tak, tikke tikke tak... De cadans van de wereld versnelt. De tel waarmee veranderingen zich aandienen wordt korter en korter. Wat blijft, is de wens voor de menselijke maat. Omdat die bepaalt of we iets mooi vinden. Of we iets praktisch vinden. Daarom is de opmaat van elke Compoline de persoonlijke wens. Uw wens.

Dus of u nu kiest voor een laag dressoir, buffetkast of kledingkast, álle kasten worden op maat gemaakt. Met de meest moderne methoden en materialen die voorhanden zijn. Maar altijd door mensen met passie voor hun vak. Tegen een betaalbare prijs. En met de beste service en kwaliteit. Da’s de gulden snede van Compoline.

Bepaal uw ritme in eenvoudige stappen

»

Bekijk de brochure

Oergezellig verlangen

Oergezellig verlangen

Ons levensritme wordt allang niet meer bepaald door het opkomen en ondergaan van de zon. Bijna niemand vindt z’n weg meer via de sterren, maar enkel en alleen via de TomTom. En de tamtam is sms geworden. Toch blijft dat oerverlangen in ons knagen om onszelf te omringen met natuurlijke materialen en kleuren.

Ze geven ons rust, ruimte, kracht en een warm gevoel. Al die goede zaken kunt u met Compoline oproepen. Door een uitgebalanceerd kleurenpalet en houtmaterialen. En een uitgekiende keuze in handgrepen, onderstellen en opties om de puntjes op de i te zetten.

Dat klinkt toch fantastisch?

Bepaal uw ritme in eenvoudige stappen

»

Bekijk de brochure

Contact

Wat kunnen wij voor u doen?

Da's telkens weer de grote vraag. Want als toeleverancier van onder meer projectinrichters, (kantoor)meubel-
fabrikanten, interieur- en standbouwers is ons leven niet zwart-wit. We denken niet in producten maar in oplossingen. In continuïteit en klantvriendelijkheid.

Dus stel uw vraag gerust. Dan geven wij u vlot en eerlijk antwoord of we u van dienst kunnen zijn. En hoe we dat denken te doen. In hoeveelheid, kwaliteit, prijs en levertijd. Eén telefoontje en u weet het: 0517-390425

Contactgegevens

Compoline
De Alde Mar 16
9035 VP Dronrijp

T 0517 39 04 25
F 0517 39 03 24
E info@compoline.nl